top of page
5b1eb550-56dc-4f7a-9870-e6c82de400f3.jpg

pasfoto's

Wil je een pasfoto laten maken voor het aanvragen of verlengen van een officieel document zoals een paspoort, rijbewijs of visum? Bij Inkstation Waalwijk ben je verzekerd van pasfoto’s die voldoen aan de gestelde eisen. Voor € 10,95 zetten wij jou op de foto en ontvang je 4 pasfoto's. Wij zijn tevens een erkend RDW fotograaf in Waalwijk: het digitaal aanvragen van een rijbewijs was nog nooit zo makkelijk! 

€10,95 voor 4 foto's

  • Direct digitaal aanvragen voor RDW mogelijk

  • In 5 minuten gepiept voor slechts € 16,95

  • Bevestiging van rijbewijsaanvraag of -verlenging per mail

Officiële RDW fotograaf

officiële Pasfoto's laten maken in Waalwijk

Inkstation Waalwijk garandeert bruikbare pasfoto’s voor officiële documenten. Wil je een pasfoto laten maken dan moet deze voldoen aan de strenge eisen. Zo moet de pasfoto: 

  • Goed lijken;

  • In kleur zijn afgedrukt;

  • Onbeschadigd zijn; 

  • Een witte achtergrond hebben; 

  • Van een vooraanzicht genomen zijn. Het is hierbij niet toegestaan om je tanden bloot te lachen, maar een kleine glimlach wordt gedoogd.

  • Daarnaast moeten je ogen volledig zichtbaar zijn. Draag je een bril? Zorg dat deze geen donkere glazen of een grof montuur heeft.

Naast dat de pasfoto aan bovenstaande criteria moet voldoen, is het natuurlijk ook belangrijk dat jíj tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Je moet er tenslotte een aantal jaar mee doen! Daarom maken we verschillende foto’s waar jij de beste uit kiest. Binnenkort pasfoto’s laten maken? Bij Inkstation Waalwijk ben je voor slechts € 10,95 voorzien van 4 gedrukte pasfoto’s. Loop gerust binnen zonder afspraak.

Digitaal je rijbewijs verlengen of aanvragen bij een erkende fotograaf 

Voor het online verlengen of aanvragen van je rijbewijs bij de RDW heb je een digitale pasfoto nodig. Voor een RDW pasfoto gelden dezelfde criteria als voor gedrukte pasfoto’s. Inkstation Waalwijk is een erkende RDW fotograaf waarbij je digitaal je rijbewijs kunt verlengen. Dat betekent dat wij aan alle kwaliteitsnormen voldoen die de RDW heeft opgesteld voor het digitaal aanvragen van een rijbewijs.

Kom naar onze winkel, neem je oude rijbewijs mee en laat een digitale pasfoto maken. Deze digitale pasfoto versturen wij, samen met de digitale handtekening die je ter plekke zet, direct middels een beveiligde verbinding naar de RWD. De pasfoto laten maken, het uploaden bij de RDW voor het digitaal aanvragen van je rijbewijs én het afhandelen van de betaling nemen samen slechts 5 minuten van je tijd in beslag. Daarbij hoef je maar eenmaal een bezoek aan de gemeente te brengen, namelijk om je rijbewijs op te halen. De kosten voor het digitaal aanvragen van je rijbewijs bij ons als RDW fotograaf bedragen €16,95. Na afloop ontvang je de digitale pasfoto’s en een bevestiging van de rijbewijsverlenging of -aanvraag in je mailbox. 

paspoorten.jpg
bottom of page